15-årig pige trukket ned i eng-område ved Kolding af ukendt mand

En 15-årig pige fik sig i aftes ved 21.20-tiden en grim oplevelse i Nr. Bjert, hvor hun bor.

Pigen havde sammen med en veninde været til håndboldtræning i Kolding og de blev hentet af venindens far. På Degnevænget i Nr. Bjert, der ligger 25 meter fra pigens bopæl på Bygmarken, blev den 15-årige pige sat af. Veninden og hendes far kørte fra stedet og pigen gik på en sti mod Bygmarken. Her mødte hun en mand, der spurgte om vej. Pigen forklarede manden vej, men pludselig tager han fat om hendes arm to gange og river hende med ned i et eng-område. Her vælter de begge to rundt.

- Pigen får sig sparket fri og løber hjem til sine forældre, hvor der bliver ringet til politiet, fortæller Jesper Brian Jensen fra lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk.

Han pointerer, at der ikke har været tale om voldtægt eller andre sexuelle krænkelser.

Manden beskrives som dansker, 185-190 centimeter høj, almindelig af bygning og var iført mørkt tøj samt hue og handsker.

Sydøstjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der har set noget mistænkeligt omkring Degnevænget og Bygmarken i Nr. Bjert mellem klokken 20 og 22. Det kan for eksempel være observationer af mistænkelige personer, biler eller lignende. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip