15-årige Christine ville have løn for sit fritidsjob på kinarestaurant: Blev slået, revet og slæbt hen ad gulvet

15-årige Christine mødte onsdag aften op på restaurant Hamlet Asia i Helsingør, hvor hun bad om at få sin løn udbetalt, men hun endte med at gå derfra forslået og chokeret, fordi de kinesiske indehavere overfaldt hende. 

Ifølge den 15-årige piges forklaring mødte hun op ved 22-tiden sammen med en veninde, hvor hun bad om 1300 kroner, hun havde til gode efter at have arbejdet i restauranten i flere weekender. Det kinesiske ægtepar nægtede at skylde hende penge, og da Christine stod fast på sit krav, gik parret amok. 

- Hun gjorde halshug-tegn, og truede mig. Jeg ved ikke om det var en knytnæve eller en flad hånd, men jeg blev i hvert fald slået i hårdt i ansigtet. Det hele gik meget hurtigt, og det var meget svært at tænke klart, siger Christine til Frederiksborg Amts Avis, og fortæller om, hvordan ejeren slæbte hende hen af gulvet mod døren til restauranten. 

Sagen er blevet meldt til Nordsjællands politi, der tager episoden meget alvorligt, ligesom 3F er gået ind i sagen. Nu håber Christines mor, Dorte Broberg, at flere vil stå frem og fortælle om deres oplevelser med ejerne af restauranten. 

- Jeg håber, at flere vil stå frem, for jeg er allerede blevet kontaktet af andre, der også har fået bank af det kinesiske ægtepar, siger Dorte Broberg til dagens.dk. 

- Det er jo fuldkommen vanvittigt at tæve en 15-årig, men jeg er meget glad for, at Nordsjællands politi har taget sagen alvorligt, så der kan blive sat ind overfor parret, siger Dorte Broberg. 

Dagens.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra restaurantens ejere. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip