15 lotto-millioner går til Fakse

Lørdag var en glædens dag i Fakse, hvor en heldig spiller kunne trække hele 15 millioner med sig hjem, hvor julen bliver særlig god i år. To andre heldige vindere måtte dele Joker-puljen, som indbragte dem hver 4,6 millioner kroner.

I hele tre hjem bliver julen i år noget ganske særligt, hvor der sandsynligvis bliver plads til lidt ekstra under træet.

Det var hos Eurospar på Torvegade i Fakse på en lynlotto-kupon, at den helt store gevinst blev vundet. Her blev de syv vinder-tal trukket som indbragte den nette sum af 15.426.509 kr. til den heldige vinder.
LynLotto-kuponerne med to tilhørende vindere blev begge købt ved Byens Kiosk i Sunds Hovedgade i Sunds med et Plus-abonnoment.

Lige som alle andre vindere af over 1,5 million kroner bliver de 3 nybagte lotto-millionærer også tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil. Dog har Danske Spil endnu ikke hørt fra nogen af de heldige vindere.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip