15 skud blev affyret i Kokkedal

En ukendt gruppe i to biler skød 13 gange mod en lokal gruppe i Kokkedal lørdag aften, hvor en ung mand blev såret af skud i foden. En 21-årig mand er nu sigtet for at besvare ilden med to skud, oplyser Nordsjællands Politi.

- Vi har fundet 13 patronhylstre, der hvor de to biler kommer ind, og vi har fundet to patronhylstre ved den gruppe, som bliver beskudt. Men der kan være flere patronhylstre på stedet, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen til Ritzau.

Den 21-årige mand fra Nordsjælland, der er sigtet for drabsforsøget ved at skyde igen, nægter sig skyldig under et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby søndag.

Den 21-årige er ud over sigtelsen for forsøg på drab også sigtet for ulovlig besiddelse af et skydevåben.

En dommer valgte at lukke dørene under grundlovsforhøret af hensyn til politiets efterforskning, fordi de mener, at flere gerningsmænd fortsat er på fri fod.

Fire andre anholdte mænd er løsladt efter afhøring. De fem hører alle til personkredsen omkring en mand, der er blevet indlagt på Rigshospitalets traumecenter efter at være blevet ramt i foden af skud.

Politiet vil endnu ikke oplyse, om de mener, at sagen er banderelateret. Men Henning Svendsen har taget kontakt til politikredsene i nabolaget.

- Vi har taget kontakt til Københavns og Vestegnens politi, for at se, om der er ting, der griber ind over hinanden, fortæller Hennings Svendsen.

Skuddene blev affyret fra en bil, og de faldt kort før klokken 21 ved Holmegårdscenteret i Kokkedal.

Kort tid efter fik politiet en anmeldelse om to brændende biler i Lundtofte ved Lyngby, cirka et kvarters kørsel fra gerningsstedet.

Ordensmagten undersøger nu, om der er sammenhæng mellem de to episoder.

Den sårede er selv kørt til Rigshospitalet, hvor politiet var talstærkt til stede efter hans ankomst.

Det er endnu uvist om skyderiet har forbindelse til skuddrabet fredag på en 19-årig mand på Høje Gladsaxe Torv på Københavns Vestegn. Her valgte politiet lørdag at indføre en visitationszone i 16 dage, så de frit kan lede efter våben på borgerne.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip