15 sunde retter giver 70.000 kroner til Julemærkefonden

Fredericia Brandvæsen har gennemført et stort motions- og sundhedsprojekt, som de ikke uden humor døbte ”Fra runde til sunde brandmænd”. Formålet var at udvikle arbejdsglæde og trivsel på en sundhedsfremmende, sikker og attraktiv arbejdsplads.

Som en del af projektet udgav brandmændene sidste år en kogebog, ”Fra runde til sunde” med 15 sunde retter, der tager udgangspunkt i brandmændenes retter. Alle retterne er kommet til på 5 forskellige madworkshops, hvor alle medarbejdere har lavet mad. Fælles for de 15 opskrifter i den meget flotte bog er, at de er mættende, sunde, lige til at gå til og nemme at tilberede inden for den tid, som brandmændene har til rådighed, når de er på vagt.

Kogebogen er blevet tryks i et oplag på 1.500 eksemplarer, og salget er gået rigtig godt. Fra start af valgte brandmændene, at overskuddet fra salget af bogen skulle gå ubeskåret til Julemærkefonden, som er kendt for at arbejde med overvægtige børn.

Overskuddet der er på over 70.000 kroner bliver overrakt til Julemærkefonden til Nytårsparolen i morgen på Fredericia Brandstation.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip