16-årige Maria Louise Kristensen er fundet og hjemme igen

Skrevet af Holger Madsen

03/12/2012
Den 16-årige pige er nemlig dukket op igen - og heldigvis i god behold. Maria havde været forsvundet fra Ruds-Vedby nord for Slagelse siden den 10. november, og mange har i bekymring delt efterlysninger af hende på blandt andet Facebook. Nu er det så hendes bror der oplyser, at hun er fundet. - Så er Maria fundet og kommet godt hjem. Tusind tak for hjælpen alle sammen, det betyder utroligt meget for mig at vide at jeg har så fantastiskt et netværk. Jeres handling betyder mere end jeg kan fortælle. Tusind tak!!!!", skriver Thomas, der er bror til Maria, på siden Efterlysning Savnede Personer Danmark.

Mest læste i dag

Den 16-årige pige er nemlig dukket op igen - og heldigvis i god behold.

Maria havde været forsvundet fra Ruds-Vedby nord for Slagelse siden den 10. november, og mange har i bekymring delt efterlysninger af hende på blandt andet Facebook.

Nu er det så hendes bror der oplyser, at hun er fundet.

- Så er Maria fundet og kommet godt hjem. Tusind tak for hjælpen alle sammen, det betyder utroligt meget for mig at vide at jeg har så fantastiskt et netværk. Jeres handling betyder mere end jeg kan fortælle. Tusind tak!!!!", skriver Thomas, der er bror til Maria, på siden Efterlysning Savnede Personer Danmark.