16 kolleger vinder kæmpegevinst

»Jeg har det, som om jeg sover, og jeg vil blive knebet i armen og vågne op,« siger en af vinderne, Sue Nickel, til NBC News.

Når millionsummen bliver fordelt mellem kollegerne, vil de før skat have hver godt 30 millioner kroner. Og for de 16 vindere falder pengene på et tørt sted, for kollegerne kommer fra Toms River i New Jersey, der blev hårdt ramt af superstormen Sandy i oktober sidste år.

»De er en fantastisk gruppe af mennesker, hvoraf mange vil fortsætte med at arbejde i en længere periode,« siger Judith Drucker, talskvinde for New Jersey Lottery, ifølge Reuters.

Holdet af vindere trak nummer to af tre vinderkuponer i en enorm pulje på 448 millioner dollar eller 2.738 millioner danske kroner. Den første vinder indløste sin gevinst i Minnesota i sidste uge, mens køberen af den sidste kupon endnu ikke har givet sig til kende.

Powerball-kuponerne bliver solgt i 43 amerikanske stater, Discrict of Columbia og De Amerikanske Jomfruøer. Fem af staterne tillader, at vinderne forbliver anonyme, oplyser Multi-State Lottery Association til Reuters.

 

Dagens Gossip