17-årig fan af blodig TV-serie myrder og parterer sin kæreste

En 17-årig dreng, Steven Miles, var blevet alt for bogstaveligt besat af den populære Netflix-serie om seriemorderen Dexter.

Han er netop blevet idømt 25 års fængsel for et mord, han begik, da han var 16 år gammel.

Det skriver Daily Mail.

Den myrdede var teenagerens kæreste, 17-årige Elizabeth Thomas, som han på koldblodig vis dræbte på sit værelse i familiens hjem i britiske Oxted.

Steven Miles havde knivstukket kæresten flere gange både i hovedet og i ryggen, og havde skåret begge pigens ben og en af hendes arme helt af. Legemsdelene pakkede han ind i husholdningsfilm og lagde dem i affaldsposer. Resten af hendes krop blev dækket af en grøn presenning.

Drengen, som studerede politik og havde en autistisk diagnose, anvendte angiveligt redskaber fra sin fars værktøjskasse til at partere Elizabeth Thomas’ lig.

Til sine forældre fortalte den nu 17-årige Steven Miles, at han havde et alter ego ved navn Ed, som har fået ham til at dræbe kæresten. Og da hans søster kom hjem, en time efter han havde begået drabet, sagde han “Ed har fået mig til at gøre noget, man ikke må.”

Mens den 17-årige dreng var for retten, kom det frem, at han nærede en stærk fascination for gyserfilm og for den populære serie, “Dexter”.

Steven Miles tilstod selv drabet på Elizabeth Thomas.

 

Dagens Gossip