17-årig mistænkt: Ledte efter min motorcykel

Et tip om, hvor han kunne finde sin stjålne ATV, var grunden til, at en 17-årig tog ned til Folkets Park lørdag den 5. maj sidste år.

Ud over at finde ATV'en, der er en firehjulet motorcykel, så han ifølge sin egen forklaring også to mænd blive overfaldet af en masse mennesker. Det overfald er den 17-årige ZB nu tiltalt for i Københavns Byret.

- Jeg kommer ned til Folkets Park, hvor der er en masse tumult, forklarer ZB mandag i retten.

- Jeg ser overfaldet, men lægger ikke mærke til det på den måde. Jeg fokuserer mest på min ATV, som holder der, siger ZB.

ZB er tiltalt for at have slået to mænd flere gange i ansigtet og sparket dem på kroppen sammen med gruppen af mænd.

Derudover skal han have forsøgt at dræbe én af mændene, da ZB stak manden to gange med en kniv i brystet og én gang i ryggen.

De to mænd var en del af en gruppe på fire personer - tre mænd og en kvinde - fra Jylland, som var i København for at gå til koncert lørdag aften.

Men da kvartetten i løbet af dagen forvildede sig ned ad den blinde Griffenfeldtsgade på Nørrebro, blev de overfaldet af de 10-12 mænd, som blandt andet kastede en cykel på bilen, før de hev de to mænd - føreren og en medpassager - ud af bilen.

Men ZB deltog ifølge sin egen forklaring hverken i overfaldet eller førte kniven. Tværtimod forsøgte han at hjælpe kvartetten efter overfaldet.

- Han (offeret) sad med spredte ben på en trappesten. Jeg står ikke mere end en meter fra ham. Jeg tog håndklæder fra frisøren og smed dem ned til ham. Han tager dem, forklarer ZB.

Det er netop den orange ATV, som ledte politiet på sporet af den 17-årige, som senere også er blevet genkendt af et vidne i en konfrontation. Det er ikke lykkedes politiet at finde frem til resten af gruppen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip