19-årig skudoffer fortsat i livsfare

12/04/2013 14:20

BNB

Nyheder
Det oplyser vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, Lau Thygesen.Ved skyderiet, der fandt sted kort før klokken 21, blev manden blandt andet skudt i hovedet.Endnu er ingen blevet anholdt, men politiet arbejder intensivt på sagen.»Det kører, som det skal. Vi har rigtigt, rigtigt mange tiltag. Vi er i gang med indsamling af vidneafhøringer og forhør, sporsøgning og det andet traditionelle i sådan en sag,« siger Lau Thygesen.Over for bt.dk har politiet bekræftet, at skyderiet med al sandsynlighed er banderelateret, selv om offeret ikke umiddelbart er kendt som bandemedlem. Måden, det blev gjort på, er nemlig typisk for en bandehandling: gerningsmændene kørte i en stjålet bil, som kort efter blev fundet afbrændt i Mørkhøj.BNB

Mest læste i dag

Det oplyser vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, Lau Thygesen.

Ved skyderiet, der fandt sted kort før klokken 21, blev manden blandt andet skudt i hovedet.

Endnu er ingen blevet anholdt, men politiet arbejder intensivt på sagen.

»Det kører, som det skal. Vi har rigtigt, rigtigt mange tiltag. Vi er i gang med indsamling af vidneafhøringer og forhør, sporsøgning og det andet traditionelle i sådan en sag,« siger Lau Thygesen.

Over for bt.dk har politiet bekræftet, at skyderiet med al sandsynlighed er banderelateret, selv om offeret ikke umiddelbart er kendt som bandemedlem. Måden, det blev gjort på, er nemlig typisk for en bandehandling: gerningsmændene kørte i en stjålet bil, som kort efter blev fundet afbrændt i Mørkhøj.

BNB