20-årig mand dræbt i voldsom bilulykke

Det oplyser vagtchefen ved Københavns Politi til bt.dk, der også kan fortælle, hvad årsagen til ulykken er:

»Kort forinden har de været involveret i et materielt uheld - det vil sige et uheld uden personskade - og det forsøger de så at køre fra. Og de kører ikke fra det første uheld med 20 kilometer i timen, kan jeg godt sige. Kort efter mister de herredømmet over bilen. Men der er ikke tale om, at der har været en decideret biljagt, selv om den anden bil fra det første uheld kører efter dem,« siger vagtchef Dannie Rise til bt.dk.

Spørgsmål: De forsøger altså at stikke af?

»Ja,« siger vagtchefen.

I lyskrydset ved Strandgade og Torvegade rammer bilen - en Peugeot - en lysmast. Her bliver de to passagerer slynget ud af vognen, mens manden bag rattet bliver fastklemt, oplyser Dannie Rise.

Efter ulykken spærrede politiet det meste af Torvegade af, så brandfolk, læger og politifok kunne få ’arbejdsro, men inden klokken 10 lørdag formiddag blev der igen åbnet for trafik.

Nu skal politiet underrette pårørende til afdøde og til de to andre kvæstede. Derudover undersøger politiet også, om der har været alkohol involveret. Desuden skal man nu lave en række undersøgelser af bilen, finde ud af hvor stærkt de tre unge har kørt og andet i forbindelse med selve kørslen.

Politiet blev underrettet om ulykken klokken 07.57 lørdag morgen, hvorefter betjente og ambulancer blev sendt til Christianshavn, hvor ulykken fandt sted.

Bt.dks reporter på stedet oplyste, at også brandfolk var på ulykkesstedet. De klippede bilen op for at få den fastklemte person ud af bilen.

 

Dagens Gossip