21-årig fængslet for skud i Vester Skerninge og 21 indbrud

En 21-årig mand sidder nu varetægtsfængslet for at have affyret flere skud mod et hus i Vester Skerninge natten til onsdag. Men samtidig er en særdeles aktiv indbrudstyv også sat bag tremmer.

Den unge mand erkendte i et grundlovsforhør her til morgen, at han også er manden bag 21 indbrud på Sydfyn og på Kertemindeegnen. Det oplyser Jakob Beyer, advokatchef ved anklagemyndigheden på Fyn.

Kort før klokken 04.30 natten til onsdag affyrede den 21-årige to skud mod et hus på Aløkkenvej i Vester Skerninge. En 68-årig mand havde netop opdaget, at den 21-årige var ved at begå indbrud hos naboen og råbte ham an. Det fik den unge mand til at skyde mod den 68-åriges hus med et oversavet haglgevær.

I grundlovsforhøret forklarede den 21-årige, at geværet var stjålet ved et indbrud nær Kerteminde og senere afkortet.

Til de mange indbrud har manden især udset sig ældre menneskers hjem, hvor han har afbrudt strømmen til huset under indbruddet, som oftest er sket om natten.

Ligeledes erkendte han at have skudt mod en parkeret personbil i Vester Skerninge natten til den 14. november. Men han forklarede, at våbenet var gået af ved et uheld.

 

Dagens Gossip