21 har mistet livet i angreb i Irak

11/10/2013 04:02

BNB

Nyheder
I Samarra nord for Bagdad dræbte bevæbnede mænd to personer, der kæmper mod terrorgruppen al-Qaeda. Det skete ifølge nyhedsbureauet AFP ved et angreb på en kontrolpost. Yderligere to personer mistede livet i et lignende angreb i nærheden af Baquba, der også ligger nord for hovedstaden.I byen Muqdadiyah døde to politibetjente, da en vejsidebombe eksploderede. En tredje betjent blev såret.I Ramadi vest for Bagdad blev en mand skudt, og i selve Bagdad blev tre personer dræbt i bombeangreb, der sårede yderligere 11, og her blev indehaveren af en dækbutik desuden skudt.Politiet fandt også liget af en mand, der havde tegn på tortur, som var blevet skudt. Han menes at være blevet dræbt torsdag, skriver AFP.I den nordlige provins Kirkus blev en person skudt, mens sikkerhedsstyrker dræbte otte militante i en operation, der omfattede flere provinser.Stigningen i antallet af voldshandlinger i Irak har været markant i år, hvor flere tusinde mennesker hidtil er blevet dræbt.BNB

Mest læste i dag

I Samarra nord for Bagdad dræbte bevæbnede mænd to personer, der kæmper mod terrorgruppen al-Qaeda. Det skete ifølge nyhedsbureauet AFP ved et angreb på en kontrolpost. Yderligere to personer mistede livet i et lignende angreb i nærheden af Baquba, der også ligger nord for hovedstaden.

I byen Muqdadiyah døde to politibetjente, da en vejsidebombe eksploderede. En tredje betjent blev såret.

I Ramadi vest for Bagdad blev en mand skudt, og i selve Bagdad blev tre personer dræbt i bombeangreb, der sårede yderligere 11, og her blev indehaveren af en dækbutik desuden skudt.

Politiet fandt også liget af en mand, der havde tegn på tortur, som var blevet skudt. Han menes at være blevet dræbt torsdag, skriver AFP.

I den nordlige provins Kirkus blev en person skudt, mens sikkerhedsstyrker dræbte otte militante i en operation, der omfattede flere provinser.

Stigningen i antallet af voldshandlinger i Irak har været markant i år, hvor flere tusinde mennesker hidtil er blevet dræbt.

BNB