22-årig mand kvæstet i bilulykke: To stak af til fods

27/05/2013 09:31

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Politiet er på jagt efter to personer, som sent søndag aften stak af fra en alvorlig trafikulykke, der har sendt en ung mand på hospitalet i Aalborg med et muligt kraniebrud og flere brækkede knogler.

Ulykken fandt sted ved 22.30-tiden, da to personbiler kørte ind i hinanden lige syd for Hadsund på landevejen til Randers.

- En 22-årig mand bliver fastklemt i det ene køretøj. Efter hvad jeg har fået oplyst, så har han brækket en arm og et ben og muligvis fået kraniebrud, siger vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi.

- Men han var ved bevidsthed og er uden for livsfare, tilføjer vagtchefen.

Den unge mand, som nu ligger indlagt på sygehuset, har forklaret til politiet, at ulykken kan skyldes høj fart hos den modkørende bil.

- Han fortæller, at der kommer en bil kørende i modsat retning. Den kommer tilsyneladende kørende med høj hastighed, og så skrider den nærmest sidevejs over i den unge mand, siger Mogens Hougesen.

- De to personer, som var i den anden bil, løb fra stedet, tilføjer vagtchefen.

Det vides ikke med sikkerhed, hvorfor de stak af, men der kan ifølge politiet være flere forklaringer:

- Det kan være spiritus, det kan være narkotika, eller det kan være, det skyldes, at de kom kørende i en bil, der havde en stjålen nummerplade monteret, vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi.

- Det er i hvert fald ikke personer, der ønsker at snakke med politiet. Og de ønsker ikke at hjælpe nogen, der er tilskadekommen, og det i sig selv er jo ret alvorligt, tilføjer han.

/ritzau/