23-årig fanget i ekstremt deja vu: Genoplever sit liv igen og igen

Filmen Groundhog Day med Bill Murray handler om “Phil”, der genoplever den samme dag igen og igen.

Til sidst er han ved at blive vanvittig og begår selvmord på de mest fantasifulde måder. Alligvel vågner han hver dag op til nøjagtigt den samme dag.

En 23-årig britisk mand er en slags virkelighedens “Phil”. Han lever med et så ekstremt tilfælde af deja vu - følelsen af at genopleve situationer - at han er blevet forkrøblet af det.

Det skriver The Independent.

Manden har været omdrejningspunktet for et forskningsstudium, der er blevet offentliggjort i Journal of Medical Case Reports.

Læs også: Tre-årig husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

De seneste otte år har han været så hårdt ramt, at han har været nødt til at droppe ud af universitetet, kvitte tv og radio og holde op med at læse aviser og magasiner, fordi han tror, at han har set, hørt og læst det hele før.

Lægerne er både fascinerede og forundrede over manden. Han viser nemlig ingen andre tegn på neurologiske sygdomme, som normalt er forbundet med denne form for ekstremt deja vu.

Dog er en teori, at det kan være stoffet LSD, som manden tog på et tidspunkt, der har bidraget til den invaliderende sygdom.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip