23-årig slået ned og frarøvet kontanter i Stege

To røvere slog i aftes en 23-årig mand fra Stege ned, da de ville stjæle penge fra ham. Det 23-årige offer havde netop hævet penge i automaten ved Danske Bank på Storegade i Stede, men da han gik videre, blev han overfaldet.

Ud for Gourmet Gaarden fik han et slag i baghovedet, og der opstod tumult, hvor det lykkedes den ene gerningsmand at fravriste den 23-årige pengene. Herefter stak røverne af i retning mod Fakta-butikken.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beskrives den ene røver som cirka 25 år, omkring 180 centimeter høj, spinkel af bygning, med brune øjne og en stor næse. Han var iført rød hættetrøje med hvid skrift foran, sorte joggingbukser med sølv ved hoften og hvide kondisko.

Den anden røver beskrive som 25 til 30 år, cirka 185 centimeter høj, spinkel af bygning og med en stor næse. Han var iført grå hættetrøje, grå kondisko og talte muligvis med østeuropæisk accent.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip