24-årig kvinde filmet i solcenter i Aalborg

16/01/2013 11:00

Holger Madsen

Nyheder
Kvinden var ved at tage sit tøj af i solcentret i Færøgade i Aalborg, da hun opdagede at noget var galt. Den 24-årige kvinde så nemlig pludselig, at en mandehånd holdt en mobiltelefon hen over en væg i solcentret, formentlig med det formål at filme hende. Hun skyndte sig at få tøjet på, og ude på gangen stødte hun ind i gerningsmanden, der dog havde travlt med at komme væk, oplyser Nordjyllands Politi. Kvinden ringede til politiet, der betragter sagen som blufærdighedskrænkelse. Manden beskrives som dansker og mellem 17 og 20 år. Han er omkring 190 centimeter høj, slank og med en genkendelig frisure. Håret er nemlig lyst og meget kort i siderne, men med en hanekam. Eventuelle oplysninger gives til politiet på nummer 114.

Mest læste i dag

Kvinden var ved at tage sit tøj af i solcentret i Færøgade i Aalborg, da hun opdagede at noget var galt.

Den 24-årige kvinde så nemlig pludselig, at en mandehånd holdt en mobiltelefon hen over en væg i solcentret, formentlig med det formål at filme hende.

Hun skyndte sig at få tøjet på, og ude på gangen stødte hun ind i gerningsmanden, der dog havde travlt med at komme væk, oplyser Nordjyllands Politi.

Kvinden ringede til politiet, der betragter sagen som blufærdighedskrænkelse.

Manden beskrives som dansker og mellem 17 og 20 år. Han er omkring 190 centimeter høj, slank og med en genkendelig frisure. Håret er nemlig lyst og meget kort i siderne, men med en hanekam.

Eventuelle oplysninger gives til politiet på nummer 114.