24-årig mand tog en lur på motorvejen ved Ejer Baunehøj

25/03/2013 06:56

Elo Christoffersen

Nyheder
En 24-årig mand tog søndag morgen et hvil i første vognbane på motorvej E45 ved Ejer Baunehøj ved Skanderborg, skriver TV2 Øst. Manden var formentlig beruset. Det var forbipasserende der alarmerede politiet, da bilisten holdt i første vognbane på motorvejen. Trætheden havde formentlig overmandet den 24-årige mand, fordi han var spirituspåvirket. Derfor besluttede han sig for at tage et hvil – et ret uhensigtsmæssigt sted. Politiet kom til stedet og mandens bil bugseret ind i nødsporet. Manden blev anholdt og senere løsladt efter en blodprøve.

Mest læste i dag

En 24-årig mand tog søndag morgen et hvil i første vognbane på motorvej E45 ved Ejer Baunehøj ved Skanderborg, skriver TV2 Øst.

Manden var formentlig beruset. Det var forbipasserende der alarmerede politiet, da bilisten holdt i første vognbane på motorvejen.

Trætheden havde formentlig overmandet den 24-årige mand, fordi han var spirituspåvirket. Derfor besluttede han sig for at tage et hvil – et ret uhensigtsmæssigt sted.

Politiet kom til stedet og mandens bil bugseret ind i nødsporet. Manden blev anholdt og senere løsladt efter en blodprøve.