25-årig københavner dømt for røveriforsøg og fuldbyrdet røveri

En 25-årig mand fra København er i dag blevet idømt halvandet års fængsel for et forsøg og et fuldbyrdet røveri i oktober i år, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Onsdag den 10. oktober klokken 20.40 forsøgte manden med en pistol og trusler om vold at få en kasseassistent i en dagligvarebutik på Fortvej i Rødovre til at udlevere kassebeholdningen. Det mislykkedes, da personalet ikke havde adgang til kontanter, og han forlod stedet.

Ni dage senere - fredag den 19. oktober - truede han en ekspedient med en pistol og med trusler om vold fik han udleveret kontanter i en butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Herefter flygtede han fra stedet.

Den 25-årige mand blev dog fanget på videoovervågningen i butikken på Frederiksberg og blev efterlyst i pressen med billede. Flere borgere henvendte sig og manden på den baggrund identificeret. Han blev anholdt den 22. oktober på sin bopæl i København.

I dag faldt der dom i sagen ved Glostrup Ret. Manden fik halvandet års ubetinget fængsel. Han overvejer at anke og er fortsat fængslet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip