26-årig kvinde oversnavet i S-toget: Nu efterlyser politiet kysseglad krænker

I aftes klokken 21.10 anmeldte en 26-årig kvinde fra Nørrebro, at hun var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse i S-toget søndag morgen.

Mellem klokken 7.26 og 7.53 kørte kvinden fra Frihedens Station til Ølby.

På et tidspunkt satte en fremmed mand sig ved siden af hende. Pludselig begyndte han at kysse den 26-årige, som kraftigt bad ham lade være. Kort efter begyndte han pludselig at kysse hende igen.

Derfor rejste hun sig for at sætte sig et andet sted. Han tog kortvarigt fat i hende, men slap hende hurtigt igen.

Kvinden steg af på Ølby S-togstation, og den fremmede mand steg også ud. Hun skyndte sig at løbe fra stedet og så ikke, hvor han forsvandt hen.

Den kysseglade blufærdighedskrænker beskrives som mand, afrikansk af udseende, 21-27 år, 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde kort, sort hår og meget udstående tænder med overbid. Han var iført dynevest og sorte bukser. Manden talte engelsk.

Da han steg på tåget, var han i selskab med en anden afrikansk udseende mand, som var iført en rød fleece-trøje og mørke bukser. Denne mand medbragte en BMX-cykel.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket to mænd i området ved Ølby S-togstation. Det kan kontaktes på telefonnummer 114.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip