26-årigt knivoffer tilfældigt offer for hævn

Det var angiveligt et gammel slagsmål, som skulle hævnes, der natten til lørdag førte til, at en 26-årig mand blev stukket ned i Gilleleje.

Det fortæller Carsten Elmegård fra sikkerhedsfirmaet CEJ-Security, som har ansvaret for sikkerheden ved havnefesten i Gilleleje.

Han var med til at bortvise den gruppe af unge, som efterfølgende stak den 26-årige mand ned.

- Vi tager en snak med den her gruppe, og de fortæller, at de er kommet så mange, fordi to af deres kammerater sidste år fik nogen på munden inde i byen, da der var havnefest, fortæller han til Ritzau.

Ifølge Carsten Elmegård fortalte de unge i gruppen ham, at de egentlig var kommet for at lave en såkaldt bytter, altså for at hævne slagsmålet fra året før.

- Vi beder dem om at forlade havnefestens område, og det forløber stille og roligt. Det er først efter ti-femten minutter, at de overfalder ham udenfor, fortæller Carsten Elmegård.

Ifølge Carsten Elmegård sad den 26-årige på en bænk med en pige uden for festområdet, da de blev antastet af gruppen.

Det endte med, at den 26-årige blev stukket i brystet og ryggen, og efterfølgende var der optræk til yderligere ballade, men det lykkedes ifølge Carsten Elmegård at holde vennerne til den 26-årige inde på festområdet.

- Og dem i gruppen, som stak, de skyndte sig at tage benene på nakken og flygtede fra stedet, fortæller Carsten Elmegård.

Nordsjællands Politi har anholdt 15 personer i sagen, som lørdag sidder til afhøring. Hos Politiet kan man endnu ikke udtale sig om, hvad der har været motivet til overfaldet.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip