27-årig mand stukket med kniv i jalousiopgør

10/04/2013 11:24

Elo Christoffersen

Nyheder
En 27-årig mand blev natten til onsdag stukket med en kniv, da han var på besøg hos en 21-årig kvinde i hendes lejlighed i Kongebrogade i Kolding. Manden sov hos kvinden, da hendes ekskæreste bankede på kort efter kloken 4. Ekskæresten og en anden mand tiltvang sig adgang til lejligheden. De gik hen til den 27-årige mand, der lå og sov og her opstod der tumult. Den 27-årige mand fik knaldet en lysestage oven i hovedet og efterfølgende blev han stukket med en kniv i hofte-regionen, oplyser lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk. Den 27-årige mand måte til behandling på skadestuen på Kolding Sygehus. I følge politiet slap han med overfladiske skrammer. Ekskæresten og den ukendte mand er begge fra Aalborg-området. Efter overfaldet stak de af i en Peugeot 407 med registreringsnummer UV 28 383. De er fortsat på fri fod, men politiet har navnet på den ene af mændene. Overfaldet handlede tilsyneladende om jalousi, oplyser politet.

Mest læste i dag

En 27-årig mand blev natten til onsdag stukket med en kniv, da han var på besøg hos en 21-årig kvinde i hendes lejlighed i Kongebrogade i Kolding.

Manden sov hos kvinden, da hendes ekskæreste bankede på kort efter kloken 4. Ekskæresten og en anden mand tiltvang sig adgang til lejligheden.

De gik hen til den 27-årige mand, der lå og sov og her opstod der tumult. Den 27-årige mand fik knaldet en lysestage oven i hovedet og efterfølgende blev han stukket med en kniv i hofte-regionen, oplyser lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk.

Den 27-årige mand måte til behandling på skadestuen på Kolding Sygehus. I følge politiet slap han med overfladiske skrammer.

Ekskæresten og den ukendte mand er begge fra Aalborg-området. Efter overfaldet stak de af i en Peugeot 407 med registreringsnummer UV 28 383.

De er fortsat på fri fod, men politiet har navnet på den ene af mændene.

Overfaldet handlede tilsyneladende om jalousi, oplyser politet.