29-årig tæsket med jernrør i København

Det, der skulle have været et hyggelig besøg hos en god ven på Amager, endte brutalt for en 29-årig mand, der efter et voldsomt overfald kort efter midnat nu er indlagt på Rigshospitalet.

Fire mænd, alle klædt i sort og med delvist tildækkede ansigter, dukkede op i lejligheden på Islands Brygge, og angreb manden, fortæller Emil Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Det var den besøgende i lejligheden på fjerde sal på Bergthorasgade 15, der åbnede døren.

- De fire går omgående til angreb på manden, der bliver slået adskillige gange med jernrør. Han har store flænger i hovedet, muligvis skader på sit højre øje, og så har han brækket flere fingre, siger Emil Jensen til Ritzau.

Lejlighedens beboer er voldsomt chokeret efter overfaldet på sin ven.

- Overfaldsmændene lod ham være i fred, og heldigvis var han klog nok til ikke at blande sig. Det var et meget brutalt og voldsomt overfald, som varede ganske kort tid. Derefter stak de fire gerningsmænd væk fra stedet i hver sin retning, forklarer Emil Jensen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 00.49 og har i øjeblikket kun få spor at forfølge.

- Offeret har vi endnu ikke kunne tale med. Umiddelbart er han uden for livsfare, men der er altid en risiko for efterfølgende komplikationer ved den slags overfald, siger efterforskningslederen.

Ifølge lejlighedens beboer "viftede" den ene af de fire overfaldsmænd med en pistol under afstraffelsen.

- Beboeren har hjulpet os, så godt han nu er i stand til, men nogen forklaring på overfaldet kan han ikke give os. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med folk, som har set de her fire personer ankomme til eller forlade lejligheden, opfordrer Emil Jensen.

To af mændene er af dansk udseende. De to andre stammer muligvis fra Mellemøsten.

- En af de to med dansk udseende er cirka omkring 190 centimer høj og spinkelt bygget. Og en af dem med mellemøstlig udseende er af samme højde, men kraftig af bygning. Enten fedladen eller af bodybuildertypen, siger Emil Jensen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip