30-årig nordjyde vandt 12,3 Lotto-millioner: "Jeg troede ikke på det"

- Jamen, jeg er jo en klassisk skeptisk nordjyde, så det troede jeg da ikke på. Og da manden i telefonen bad mig logge ind på min spilkonto, bildte jeg ham ind, at jeg ikke sad ved en computer. Mig skulle han ikke narre,

Sådan lyder det fra den heldige Lotto-spiller, der i lørdags vandt 12.392.737 kroner, men altså først fandt ud af det i morges.

Kuponen er spillet via et PLUS abonnement, hvor man automatisk er med hver uge – og det havde vores heldige nordjyde ikke tjekket en rum tid.

- Jeg har haft abonnementet i seks år, men ikke været logget ind på min konto siden 2011. Jeg får bare de her mails om, hvorvidt jeg har vundet eller ej, siger han.

Denne mandag kom der dog ikke en mail, der kom et telefonopkald. Og efter lidt tid var nordjyden mere eller mindre overbevist.

- Ja, for han var ikke ude efter mine kontooplysninger, faktisk havde han dem. Så jeg begyndte at tro ham, fortæller vinderen, der netop var mødt ind på arbejde, da opkaldet kom.

- Jeg er lykkedes med at holde det skjult for mine kolleger indtil videre. Men jeg har haft ringet til min far, der lød som om, han var ved at begynde med at hulke – heldigvis lød han også glad, fortæller han.

Vores nordjyske vinder er 30 år og fra Aalborg-området, men vil ikke stå frem med flere oplysninger. Nyheden bliver holdt tæt ind til kroppen. Dog vil nogle af hans kammerater få det at vide, når gevinsten skal fejres.

- Det er ikke sikkert, vi nøjes med en tur i Jomfru Ane Gade. Måske skal vi til London og se noget fodbold. Ellers har jeg ikke nået at tænke så meget over, hvad jeg vil med gevinsten, siger han.

Efter lidt tænketid nævner han dog ny bolig og kommende ferier som drømme, der måske skal realiseres med gevinsten på bankkontoen.

- For pokker, det bliver vildt, slutter han.

 

Dagens Gossip