33-årig fængselsbetjent sigtet for falsk anmeldelse om fangeflugt i Kolding

En 33-årig fængselsbetjent fra Fyn er nu sigtet for falsk anmeldelse for en iscenesat fangeflugt i Kolding Arrest den 17. juli i år. Det fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk.

Det var om aftenen den 17. juli, at der blev anmeldt et brutalt overfald på den 33-årige fængselsbetjent, hvor to fanger - en 26-årig dansker og en 48-årig englænder - på voldsom vis slog fængselsbetjenten ned. Betjenten fik en kniv for struben og blev truet til at udlevere nøglerne, der kunne bringe de to fanger ud i friheden.

Efterforskningen af sagen gør nu, at den 33-årige betjent bliver sigtet for falsk anmeldelse og dermed tyder alt på, at flugten var aftalt på forhånd mellem de tre parter.

- Det er i sig selv en alvorlig sag, konstaterer Poul Steffensen.

Fængselsbetjentens motiv skulle i følge JydskeVestkysten være, at han ved flugten kunne pådrage sig et traume og en varig psykisk lidelse, som skulle gøre ham uarbejdsdygtig resten af livet.

Den 33-årige mand nægter sig skyldig og ønsker ikke at udtale sig i sagen, skriver dagens.dk.

Foto: René Lind Gammelmark (Arkivfoto).

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip