33-årig sigtet for brand i lejlighed

21/10/2013 11:32

Elo Christoffersen

Nyheder
En 33-årig mand er sigtet for branden i en lejlighed på Ndr. Ringvej i Kolding. Branden startede søndag aften kort før klokken 20, hvor der var gået ild i aviser og blade på et tændt komfur i mandens lejlighed på førstesalen. Kolding Brandvæsen blev alarmeret og derudover blev der sendt to ambulancer og en lægebil. Billeder: 44-årig mand satte ild til bo- og behandlingscenter Ilden bredte sig til skabe og emhætte i den 33-årige mands lejlighed. Ilden blev dog hurtigt slukket. En person blev kørt med ambulance til Kolding Sygehus. Beboerne blev evakueret fra første- og andelsal, mens der ikke var nogen i stueetagen, oplyser lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk. Brand: En person kørt på sygehuset Den 33-årige beboer blev truffet på stedet og blev sigtet for skødesløshed. Se billederne nedenunder...

Mest læste i dag

En 33-årig mand er sigtet for branden i en lejlighed på Ndr. Ringvej i Kolding.

Branden startede søndag aften kort før klokken 20, hvor der var gået ild i aviser og blade på et tændt komfur i mandens lejlighed på førstesalen.

Kolding Brandvæsen blev alarmeret og derudover blev der sendt to ambulancer og en lægebil.

Billeder: 44-årig mand satte ild til bo- og behandlingscenter

Ilden bredte sig til skabe og emhætte i den 33-årige mands lejlighed. Ilden blev dog hurtigt slukket.

En person blev kørt med ambulance til Kolding Sygehus.

Beboerne blev evakueret fra første- og andelsal, mens der ikke var nogen i stueetagen, oplyser lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

Brand: En person kørt på sygehuset

Den 33-årige beboer blev truffet på stedet og blev sigtet for skødesløshed.

Se billederne nedenunder...