35-årig mand sigtet for tre drab i Ohio

Politiet har de seneste dage fundet ligene af tre unge, sorte kvinder. Det første lig blev fundet fredag i en garage, mens de to øvrige blev opdaget lørdag - det ene på en mark, det andet i en kælder under et forladt hus.

»Vi har med en syg person at gøre, og vi har grund til at tro, at der muligvis er flere ofre,« sagde byens borgmester Gary Norton til CNN efter fundet.

Mandag har politiet ledt videre. Selv om man ikke har fundet yderligere lig, er det for tidligt at drage lettelsens suk:

»Det er en igangværende efterforskning, og vi er ikke i nærheden af at være færdige,« siger politichef Ralph Spotts til CNN.

Ifølge borgmesteren er den sigtede mand, som blev dømt for voldtægtsforsøg i 2001, fascineret af massemorderen Anthony Sowell, som i 2011 blev dødsdømt for mordene på 11 kvinder i Cleveland og omegn.

»Desværre er dette en syg person som tilsyneladende er blevet påvirket af en anden syg person. Hvis han havde været på fri fod i bare en time mere, kunne hvad som helst være sket,« sagde borgmester Gary Norton til CNN søndag.

 

Dagens Gossip