3F fortsætter konflikt mod Vejlegården

Hos 3F håber man, at restauratør Amin Skov fra Vejlegården vil sætte sig til forhandlingsbordet, efter at Arbejdsretten torsdag godkendte fagforeningens blokade mod virksomheden.

I fagforbundets lokale afdeling i Vejle er man dog også udmærket klar over, at det måske ikke sker umiddelbart.

- Det betyder, at vi har en konflikt, der er kørende. Den kørte i går, og det gør den også i morgen, siger 3F's lokalformand, Martin Jensen.

Han er samtidig overbevist om, at den nødvendige opbakning til at fortsætte blokaden er til stede blandt hans medlemmer.

- Vi har rigtigt mange aktivister, som gerne vil være behjælpelige med det her. Vi har mange, som godt kan se, at den danske model altså er den, vi har på det danske arbejdsmarked. Derfor er der også stor opbakning til det her, siger han.

Hans modpart i konflikten, restauratør Amin Skov, har allerede sagt, at han uanset udfaldet af dommen vil fastholde den overenskomst med den kristelige fagforening Krifa, som er hovedårsagen til 3F's konflikt.

Alligevel håber Martin Jensen, at dommen får Vejlegårdens ejer på andre tanker.

- Jeg håber da på, at vi snart kan sætte os til forhandlingsbordet og så få forhandlet nogle løsninger på plads, siger Martin Jensen.

- Det er den måde, der bliver brugt på det danske arbejdsmarked, og det er sådan, vi får de bedste løsninger, siger han.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip