3F: Ingen indblanding i Amin Skov-sag

3F har ingen kommentarer til, at restauratør for Vejlegården Amin Skov er blevet anholdt af Sydøstjyllands Politi og sigtet for at have stukket ild på sin egen restaurant.

- Vi blander os ikke i det. Det er en sag mellem Amin Skov og politi, siger Tina Møller Madsen, der er formand for 3F Privat Service, Hotel og Restauration.

Vejlegården har været centrum i en langvarig strid mellem indehaveren Amin Skov og 3F, efter at Amin Skov valgte at indgå overenskomst med fagforbundet Krifa.

Sigtelsen for brandstiftelse kommer, efter at politiet har efterforsket sagen i en måned, og efter at Amin Skov har været fremme i adskillige medier og forklaret, at han blev overfaldet.

Tirsdag røber lederen af efterforskningen yderligere detaljer. For eksempel er der fundet flere arnesteder og brandbare væsker.

Anholdelsen af Amin Skov er sket tirsdag lidt efter klokken 11, og beslutningen blev taget, da efterforskerne gennemgik deres resultater.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip