42-årig: Jeg lavede bombe til min fætter

Den tiltalte i en sag om dobbelt drabsforsøg er vendt på en tallerken og erkender nu.

Det skriver BT.dk.

- I kunne jo godt høre, at det var noget rod, det jeg sagde i går. Så jeg vil gerne sige, at det var mig, der gjorde det, forklarer den 42-årige mand, der ellers nægtede sig skyldig i retten i Randers onsdag.

Han er tiltalt for juleaften 2011 at have monteret to rørbomber under sin fætters bil.

Rørbomberne blev udløst, da den tiltaltes nu 33-årige fætter og dennes fireårige datter satte sig ind i bilen og begyndte at køre.

Selvom bomben var kraftig nok til at sprænge vinduerne ud på bilen og efterlade en stor bule, slap fætteren med sin datter fra eksplosionen uden skader.

Ud over drabsforsøg er den 42-årige tiltalt for at overtræde straffelovens paragraf om våben og eksplosivstoffer.

Onsdag nægtede den 42-årig drabsforsøgene, men anklageren mente at kunne bevise hans skyld med en rørtang og noget fiskelim, der var blevet brugt som fyldstof i enderne af bomberne.

Et muligt motiv for bomberne kan ifølge anklageren være hævn. Den 33-årige fætter er nemlig tidligere frikendt for et seksuelt overgreb mod den 42-åriges kone.

Hændelsen skete ifølge ekstrabladet.dk til en fest, hvor den 42-åriges kone var for beruset til at gøre modstand mod den 33-åriges tilnærmelser, og denne hændelse skal have startet det dårlige forhold mellem de to fætre.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip