42-årig kendt skyldig i drabsforsøg med bilbombe

26/03/2013 11:39

BNB

Nyheder
Bilbomben eksploderede juleaften 2011 omkring klokken 18.30, da den 32-årige fætter og dennes datter sad i bilen. De slap på mirakuløs vis begge med livet i behold.Motivet var ifølge den 42-årige mand, at fætteren havde haft sex med hans kone ved en fest, hvor hun havde været så beruset, at hun ikke vidste, at det var fætteren. Hovedpersonen har tidligere udtalt i retten, at han blot ville give sin fætter en lærestreg og et chok, og at det ikke var planen at skade nogen.I kendelsen lagde man ifølge amtsavisen.dk vægt på den 42-åriges egen forklaring og på forklaringer fra en kriminaltekniker samt en bombeekspert.BNB

Mest læste i dag

Bilbomben eksploderede juleaften 2011 omkring klokken 18.30, da den 32-årige fætter og dennes datter sad i bilen. De slap på mirakuløs vis begge med livet i behold.

Motivet var ifølge den 42-årige mand, at fætteren havde haft sex med hans kone ved en fest, hvor hun havde været så beruset, at hun ikke vidste, at det var fætteren. Hovedpersonen har tidligere udtalt i retten, at han blot ville give sin fætter en lærestreg og et chok, og at det ikke var planen at skade nogen.

I kendelsen lagde man ifølge amtsavisen.dk vægt på den 42-åriges egen forklaring og på forklaringer fra en kriminaltekniker samt en bombeekspert.

BNB