42-årige David James skifter til den islandske klub IBV

03/04/2013 15:06

BNB

Nyheder
Han har nemlig sagt ja til at agere spillende træner for den islandske klub Vestmannaeyar, bedre kendt som IBV. Han blev med sin tidligere klub Bournemouth enige om at afslutte samarbejdet, efter han var faldet tilbage efter Shwan Jalal og Ryan Allsop i kampen om førstevalg til målmandsposten. Med sig på rejsen har James den tidligere Portsmouth-holdkammerat Hermann Hreidarsson, der fremover også vil tørne ud for det islandske mandskab. Dette konfirmerede målmanden tirsdag på Twitter. - Jeg skriver under med IBV på Island i dag. Min rolle er at være spillende træner side om side med Herman. Vi glæder os begge meget til denne rejse, tweetede James. Ligeledes ytrer englænderen, at han ser frem til venskabskampen mod Portsmouth der spilles i maj måned på Fratton Park.

Mest læste i dag

Han har nemlig sagt ja til at agere spillende træner for den islandske klub Vestmannaeyar, bedre kendt som IBV. Han blev med sin tidligere klub Bournemouth enige om at afslutte samarbejdet, efter han var faldet tilbage efter Shwan Jalal og Ryan Allsop i kampen om førstevalg til målmandsposten.

Med sig på rejsen har James den tidligere Portsmouth-holdkammerat Hermann Hreidarsson, der fremover også vil tørne ud for det islandske mandskab. Dette konfirmerede målmanden tirsdag på Twitter.

- Jeg skriver under med IBV på Island i dag. Min rolle er at være spillende træner side om side med Herman. Vi glæder os begge meget til denne rejse, tweetede James.

Ligeledes ytrer englænderen, at han ser frem til venskabskampen mod Portsmouth der spilles i maj måned på Fratton Park.