43-årig mand fik fem år for bombe under fætters bil

10/10/2013 20:57

BNB

Nyheder
Manden blev ved byretten dømt skyldig i drabsforsøg, og det udløste en dom på otte års fængsel. Den 43-årige ankede dommen, og torsdag blev han frifundet for drabsforsøg. Vestre Landsret fandt dog den 43-årige skyldig i at ville skade andre ved at sprænge to rørbomber under fætterens bil, hvilket udsatte fætteren og datteren for overhængende fare. Landsretten takserede det til fem års fængsel. Sagen begyndte, da der juleaften 2011 klokken 18.15 skete en eksplosion på Vilhelm Thomsens Plads i Randers. To rørbomber var placeret under en ældre blå Toyota Carina, og de gik af, mens fætteren og dennes tre-årige datter sad i bilen. Motivet menes at være hævn. BNB

Mest læste i dag

Manden blev ved byretten dømt skyldig i drabsforsøg, og det udløste en dom på otte års fængsel. Den 43-årige ankede dommen, og torsdag blev han frifundet for drabsforsøg.

Vestre Landsret fandt dog den 43-årige skyldig i at ville skade andre ved at sprænge to rørbomber under fætterens bil, hvilket udsatte fætteren og datteren for overhængende fare. Landsretten takserede det til fem års fængsel.

Sagen begyndte, da der juleaften 2011 klokken 18.15 skete en eksplosion på Vilhelm Thomsens Plads i Randers. To rørbomber var placeret under en ældre blå Toyota Carina, og de gik af, mens fætteren og dennes tre-årige datter sad i bilen. Motivet menes at være hævn.

BNB