44-årig fuld mand truede kammerater med luftgevær

07/04/2013 11:40

BNB

Nyheder
Manden sad på et værtshus i Storegade i Bramming, da han pludselig ragede uklar med sine kammerater. Han forlod stedet, men kom kort efter tilbage med et gevær, som han truede med. »Heldigvis lykkedes det for de tilstedeværende at få ham afvæbnet. Han flygtede fra stedet, men vi fik anholdt ham kort efter på hans bopæl,« fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Mikael Knudsen, til bt.dk. Den 44-årig var beruset, da han blev anholdt. Han er en gammel kending af politiet og bliver muligvis fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen. BNB

Mest læste i dag

Manden sad på et værtshus i Storegade i Bramming, da han pludselig ragede uklar med sine kammerater. Han forlod stedet, men kom kort efter tilbage med et gevær, som han truede med.

»Heldigvis lykkedes det for de tilstedeværende at få ham afvæbnet. Han flygtede fra stedet, men vi fik anholdt ham kort efter på hans bopæl,« fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Mikael Knudsen, til bt.dk.

Den 44-årig var beruset, da han blev anholdt. Han er en gammel kending af politiet og bliver muligvis fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen.

BNB