44-årig tidligere sværvægts-verdensmester død

Tommy Morrison, der blev født i Arkansas, blev verdensmester i 1993, da han erobrede WBOs titel i sværvægt ved at besejre George Foreman. Han blev dog for alvor verdenskendt, da han fik en rolle i boksefilmen Rocky V, der havde Syvester Stallone i hovedrollen.

Tommy Morrison mistede sit verdensmesterskab, da han tabte til Lennox Lewis i 1995, men inden var han med i en vanvittig kamp mod Razor Ruddock, der ikke på nogen måde stod i skyggen af kampene i Stallones mange Rocky-film.

Ruddock slog Morrison i gulvet allerede i første omgang, men den sejlivede Morrison kom på benene og kæmpede sig ud af vanskelighederne, selv om han også måtte tage stående tælling i anden runde.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

I sjette runde gjorde Razor Ruddock endnu en gang ondt på Morrison med en god kombination, men da kampen så ud til at nærme sig sin afslutning med et nederlag til Tommy Morrison, landede han pludselig et gevaldigt hook på Ruddocks krop, der sendte ham i gulvet.

Den rystede Razor kom på benene igen, men blot for at blive overdynget med en slagserie fra Morrison, der trængte Ruddock ud i tovene. Og kort før klokken lød, greb kamplederen ind og erklærede Tommy Morrison som vinder.

Tommy Morrisons familie har ikke ønsket at fortælle, hvad den 44-årige tidligere bokser døde af, men i 1996 blev Morrison testet positiv for HIV.

 

Dagens Gossip