45-årig dømt til 12 år i fængsel for herbergs-drab

En 45-årig mand er tirsdag idømt fængsel i 12 år ved Retten på Frederiksberg for at have knivdræbt en 32-årig mand på et herberg i Valby 24. april sidste år.

De to mænd boede begge på herberget, og de var begge berusede på gerningstidspunktet. Der var ingen vidner til episoden.

Den 45-årige mand erkendte at have stukket den 32-årige mand med en fiskekniv, men nægtede, at han havde stukket for at dræbe.

Retten mente, at det var bevist, at den 45-årige havde holdt kniven i et overhåndsgreb, da han stak den 32-årige, og at der var kraft bag stikket.

Stikket var blandt andet gået gennem den 32-årige mands brystben og højre hjertekammers for- og bagvæg og var 13-15 centimeter langt.

Derfor mente et enigt nævningeting, at den 45-årige havde haft det fornødne forsæt til drab, og han blev fundet skyldig i manddrab. Straffen blev af et enigt nævningeting fastsat til fængsel i 12 år.

Overfaldet på herberg et på Gammel Køge Landevej opstod omkring klokken 22.

Da politiet ankom til stedet, fandt betjente den 32-årige med et knivstik i brystet, og de begyndte straks at give førstehjælp.

Den hårdt sårede mand blev bragt til Rigshospitalet i en ambulance, men det lykkedes ikke lægerne at redde hans liv.

Politiet fandt kort efter knivstikkeriet en blodig fiskekniv i en busk nær herberget, og den formodes at være brugt til overfaldet.

Den dømte 45-årige ankede dommen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip