45-årig i livsfare efter pose-afpresning i Nordsjælland

Det havde nær kostet en 45-årig mand livet, at han i august sidste år gentagne gange fik trukket en plastikpose ned over hovedet, hvorefter posen blev tapet fast om halsen på ham.

En 24-årig mand blev onsdag stillet for en dommer ved Retten på Frederiksberg, sigtet for at have frihedsberøvet den 45-årige mand.

Forbrydelsen menes at være blevet begået i forening med fire andre mænd, hvoraf to tidligere er blevet anholdt og varetægtsfængslet i sagen.

Yderligere to er på fri fod og er endnu ikke identificeret.

Ved onsdagens grundlovsforhør besluttede dommeren, at den 24-årige skulle varetægtsfængsles i syv dage, oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Ifølge politiet blev den 45-årige truet med kniv til at sætte sig ind i en bil 25. august sidste år foran Teknisk Erhvervsskole HTX på Frederiksberg.

Derfra blev han kørt hen til et kælderrum et ukendt sted i Nordsjælland. Det var her, volden fandt sted.

Ifølge politiet mistede den 45-årige bevidstheden og var i livsfare, da han fik posen over hovedet.

Kriminalassistent Bjarne Jensen fra Københavns Politi har tidligere sagt til Ritzau, at manden angiveligt blev afpresset til at betale en gæld tilbage.

Efter afpresningen i kælderrummet blev den forurettede mand kørt tilbage til det sted, hvor han blev samlet op, med beskeden om at skaffe pengene.

Ifølge Bjarne Jensen var der på det tidspunkt gået mellem seks og syv timer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip