47-årig mand forbrændt efter eksplosion på speedbåd

29/05/2013 13:02

Elo Christoffersen

Nyheder
En 47-årig mand fra Nørre-Asmindrup blev i aftes forbrændt på armene og i ansigtet efter en eksplosionsulykke på en speedbåd. Ulykken skete på havnen i Nykøbing Sjælland, hvor manden ved 18-tiden reparerede motoren på speedbåden. Toppakningen var blevet afmonteret og da den 47-årige mand ville afprøve om tændrørene virkede, skete der en eksplosion. Det var formentlig på grund af benzindampe i motorrummet, oplyser Midt- & Vestsjællands Politi. Den 47-årige mand blev forbrændt på armene og i ansigtet og sprang resolut i vandet. Han kom dog kort efter op igen for at slukke branden i motorrummet med en pulverslukker. Mandens hustru var også til stede på båden og fik ved eksplosionen svedet sit hår. Den 47-årige mand blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han blev indlagt og efter undersøgelse kunne han meldes i stabil tilstand og uden for livsfare. Politiet undersøger sagen nærmere for at klarlægge, om nogen kan stilles til ansvar for ulykken.

Mest læste i dag

En 47-årig mand fra Nørre-Asmindrup blev i aftes forbrændt på armene og i ansigtet efter en eksplosionsulykke på en speedbåd.

Ulykken skete på havnen i Nykøbing Sjælland, hvor manden ved 18-tiden reparerede motoren på speedbåden.

Toppakningen var blevet afmonteret og da den 47-årige mand ville afprøve om tændrørene virkede, skete der en eksplosion. Det var formentlig på grund af benzindampe i motorrummet, oplyser Midt- & Vestsjællands Politi.

Den 47-årige mand blev forbrændt på armene og i ansigtet og sprang resolut i vandet. Han kom dog kort efter op igen for at slukke branden i motorrummet med en pulverslukker.

Mandens hustru var også til stede på båden og fik ved eksplosionen svedet sit hår.

Den 47-årige mand blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han blev indlagt og efter undersøgelse kunne han meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

Politiet undersøger sagen nærmere for at klarlægge, om nogen kan stilles til ansvar for ulykken.