47-årig mand slået ned af indbrudstyv med koben

04/04/2013 11:52

Elo Christoffersen

Nyheder
En 47-årig mand blev i aftes slået ned af en indbrudstyv, som han overraskede i sit hjem i Sakskøbing. Den 47-årige mand kom hjem omkring klokken 21, hvor han undrede sig over, at der var lys i huset, og i et af værelserne overraskede han indbrudstyven. Efter noget tumult slog indbrudstyven den 47-årige med et koben og forsvandt herefter fra stedet. Den 47-årige blev ramt i hovedet og blev i løbet af aftenen overført til Rigshospitalet til behandling. Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj, almindelig af bygning og mørkblond hår. Manden efterlyses for røveri. Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen.

Mest læste i dag

En 47-årig mand blev i aftes slået ned af en indbrudstyv, som han overraskede i sit hjem i Sakskøbing.

Den 47-årige mand kom hjem omkring klokken 21, hvor han undrede sig over, at der var lys i huset, og i et af værelserne overraskede han indbrudstyven.

Efter noget tumult slog indbrudstyven den 47-årige med et koben og forsvandt herefter fra stedet. Den 47-årige blev ramt i hovedet og blev i løbet af aftenen overført til Rigshospitalet til behandling.

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj, almindelig af bygning og mørkblond hår.

Manden efterlyses for røveri.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen.