48 timer til at købe billige billetter til Jelling Musikfestival

Forberedelserne til Jelling Musikfestival 2014 er i fuld gang - og traditionen tro byder festivalen julen velkommen med et tidbegrænset billettilbud til de hurtige.

Men til forskel fra tidligere år, hvor tilbuddet har varet i 24 timer, har festivalen i året udvidet med et ekstra døgn. Den 30. november og 1. december har festivalentusiaster i alt 48 timer til at sikre sig partout billetter til en pris af 1050 kroner pr. stk. Fra mandag d. 2. december stiger prisen til 1250 kroner og ved indgangen til festivalen vil billetten koste 1600 kr.

I år kunne Jelling Musikfestival fejre 25 års jubilæum og her besøgte omkring 30.000 publikummer festivalen – og heraf købte små 10.000 deres billet inden den 2. december.

Derfor forventer musikfestivalen også, at der - traditionen tro - vil være rift om de billige billetter, og da den 1. december i år falder på en søndag, har festivalen besluttet sig for at forlænge perioden for billettilbuddet, så de også kan købes lørdag.

Jelling Musikfestival, der næste år ligger gunstigt placeret i Kr. Himmelfarts dagene i maj 2014, meddeler desuden, at de er klar til at offentliggøre årets første navn den 28. november – få dage før billetsalget starter.

I følge festivalchef Lars ’Charlie’ Mortensen, er der tale om et stort dansk navn, der ligger højt på ønskelisten… både hos festivalen, men også blandt festivalens publikum.

De billige partout billetter sælges online på billetlugen.dk samt i Fonas butikker i hele landet. Lokalt kan billetterne desuden købes i Byens Café i Jelling og i Stereo Studio i Vejle.

 

Dagens Gossip