49-årige Lars Kristian Kastrup-Jensen er forsvundet

21/05/2013 21:26

BNB

Nyheder
Lars Kristian Kastrup-Jensen er 190 centimeter høj, almindelig af bygning og karseklippet. Han bærer briller og var mandag aften iført blå jakke, hvid t-shirt og jeans. På sine overarme har han tatoveringer af navne og stjernetegn. Ifølge politiet er han formentlig kørende i en sort Ford S-Max med registreringsnummeret GW 29 594. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook Hvis man har set Lars Kristian Kanstrup-Jensen eller har oplysninger om hans færden, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefonnumrene 114 eller 87311448. Klik her og bliv medlem af Danmarks nye Facebook-side med efterlysninger BNB

Mest læste i dag

Lars Kristian Kastrup-Jensen er 190 centimeter høj, almindelig af bygning og karseklippet. Han bærer briller og var mandag aften iført blå jakke, hvid t-shirt og jeans. På sine overarme har han tatoveringer af navne og stjernetegn. Ifølge politiet er han formentlig kørende i en sort Ford S-Max med registreringsnummeret GW 29 594.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Hvis man har set Lars Kristian Kanstrup-Jensen eller har oplysninger om hans færden, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefonnumrene 114 eller 87311448.

Klik her og bliv medlem af Danmarks nye Facebook-side med efterlysninger

BNB