5-årig overlever ufrivillig tur i vaskemaskinen

Ifølge politiets forklaring, så kravlede den femårige pige selv ind i vaskemaskinen, men det er stadig uklart, hvordan lågen blev smækket i, skriver The Independent.

Det var en medarbejder på vaskeriet, Le’s Washeteria, i Texas, der opdagede pigen. Hun fik hende ud ved at afbryde strømmen, men på dette tidspunkt havde den lille pige allerede været fanget i vaskemaskinen i adskillige minutter.

- Desværre kørte hun rundt derinde i adskillige minutter og tilsyneladende ved meget høj hastighed, siger Vance Mitchell fra politiet i Pasadena til Fox News.

- En person gik forbi maskinen og så noget, der kørte rundt derinde, men troede tilsyneladende der var tale om en kjole, fordi det bevægede sig så hurtigt, siger han videre.

Efter pigen var blevet reddet ud af maskinen, blev hun straks fløjet direkte til hospitalet. Heldigvis pådrog hun sig ikke livstruende skader ved uheldet, og politiet behandler også kun sagen som en ulykke.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip