5 gode grunde: Derfor skal du give flere blowjobs

De fleste kvinder vil gerne løftes op på en sky af kærlige roser, berøringer og opmærksomhed. Dette behøver ikke føre til sex.

Mænd vil derimod opleve mere kærlighed til og fra sin partner, hvis partneren udviser fysisk kærlighed til ham. Og dette kan blandt andet ske via et blowjob. 

Så vil du gerne give din mand flere kærlighedserklæringer, er der altså god grund til at læse med.

Her kommer 5 gode grunde, som kan højne lysten til at give flere blowjobs:

1. Du vil opnå en helt unik ”connection” med din mand

Hver gang du giver din mand et blowjob, vil han føle sig mere accepteret, elsket og respekteret.

Grunden til dette er meget simpel.

Når du har din mands vedhæng i munden, har du hans dyrebareste ejendom i din varetægt. Hvis du ikke altid selv får den følelse, kan du godt regne med, at din mand vil opleve det sådan. Det er en total følelse af accept og den ultimative kærlighedserklæring til ham (og hans vedhæng).

2. Blowjobs medfører også en række fordele for kvinder

Blowjobs er ikke kun tiltænkt at gavne det mandlige køn.

Ifølge et studie foretaget ved The State University i New York, kom en gruppe forskere frem til, at flere blowjobs kan være vejen til et lykkeligere liv for mange kvinder.

Det skyldtes at sæd indeholder en lykkebooster i form af forskellige stoffer, som for eksempel cortisol og oxycotin, der alt sammen giver et bedre humør.

3. Hemmeligheden er at sluge

Nu det er videnskabeligt bevist, at mandens sæd kan være sundhedsfremmende for kvinder, så er der også en anden grund til at have fokus på dette.

Sexolog Chistina Tatarczuk forklarer, at mænd synes det er noget af det frækkeste, hvis kvinder har mod på at sluge. Sammenlign det med madlavning – her spytter man heller ikke maden ud efterfølgende. Dog er det vigtigt at respektere at det ikke er alle kvinder der nyder denne del af legen.

4. Du bestemmer selv, hvordan et blowjob skal være

I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele.

Sexolog Paprika Noel slår derfor fast, at det kan være nok at tage mandens vedhæng i munden 2 minutter dagligt. Det handler om kærlighed og opmærksomhed til hans kønsdele, og dette kan altså gøres på mange måder. Du bestemmer selv spillereglerne.

5.  Det kan blive en win-win for begge parter, hvis det gøres til en positiv oplevelse

Ekspert i sexlegetøj og stifter af webshoppen Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver her sit syn på sagen:

”Jeg kan sagtens se, hvordan et blowjob er en kærlighedserklæring fra en kvinde til en mand. Jeg synes dog at et blowjob skal udføres fordi lysten er der. Det handler om at have lyst til at gå ned på sin mand. På den måde vil begge parter opnå meget mere kvalitet – og ikke en følelse af, at det er noget der er påtvunget.”

Mathilde Mackowski fortsætter:

”Jeg synes derfor, at det er vigtigt at snakke om, hvad behovet er for begge parter. Og for de mænd, som har ekstra meget lyst så findes der for eksempel også sexlegetøj som Autoblow der giver en virkelighedsnær følelse af et rigtigt blowjob”. 

Det er altså bare om at komme i gang med at udvise mere kærlighed – men på den rigtige måde og i det rette tempo, slår Mathilde Mackowski fast.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip