5 måder hvor det at eje en hund ændrer dit liv - til det bedre

1. Motionen er ikke til at komme uden om.
Hvad end det er fordi, du skal rende rundt og forhindre, at dine ting bliver ædt, mens din hund er hvalp, eller det er de lange ture, som din firbenede ven sætter så høj pris på, så rør du dig sikkert meget mere nu, end du gjorde tidligere.

2. Man er aldrig rigtig ensom.
Nogle dage er selvfølgelig stadig lidt tungere at komme igennem end andre, men det er lige som om, at det ikke er helt så slemt, når man har Trofast ved sin side. Ingen kan som en hund få dig til at føle dig velkommen og oprigtigt savnet, når du kommer ind ad døren.

3. Man får mere ud af dagen - fordi man står tidligere op.
Man har jo én, som venter på sin morgen-tisse-tår, og det er de færreste, som ikke kan sætte ind i, hvordan det måtte være ikke at få lov at lade vandet, når man lige er stået op. Derudover er der rigtig mange hunde, som fungerer som vækkeur. Er ejer ikke oppe inden halv otte, bliver der puffet, slikket og bjæffet, indtil der er kontakt.

Læs også: 8 grunde til at det er bedre at have en kat end en kæreste

4. Underholdning er lige ved hånden.
Man behøver ikke engang at åbne for tossekassen eller tænde for computeren. Menneskets bedste ven er som oftest en virkelig god komiker/klovn/stuntman. Mangler man noget at grine af, kan man bare kigge på sin pelsede ven, hunden, som oftest er sikker for lidt sjov. Hvad end det er fordi, de er voldsomt klumsede, ligger i en så mærkelig stilling, det næsten overgår fysikkens love, eller fordi den laver et fjollet fjæs, så er der timer og atter timers underholdning i Rollo og King

5. Det er en kliché, men det er sandt: Din hund bliver aldrig sur på dig.
Nogle gange kan den virke lidt gnaven, fordi den ikke får lov til at bruge hele sofaen, som sin gigantiske hundekurv, men alligevel ved man også, at den aldrig rigtig bliver sur og bitter, som et menneske kan blive det. Hurra for hundes gode humør, og deres evne til at muntre én op på selv den tristeste dag.

Én ting er sikkert: Bliver man hundeejer, ændres ens liv markant. Men det er dog de færreste, som ikke nyder de nye tider, man får, sammen med en hund.

 

Dagens Gossip