5 måder at spare på kosmetikbudgettet

Kunne du godt tænke dig, at spare nogle penge på dit kosmetik- og plejebudget, men kan du ikke lige gennemskue, hvordan og hvorledes, så kommer her 5 spareråd, som de fleste kan efterleve. De gælder uanset alder, og alle rådene virker for langt de fleste, enkelte vil ikke opleve samme gode effekt.

De ekstra penge kan du evt anvende til at købe noget til hjemmet, ekstra forkælelse eller måske en ferie. Det bliver nemlig til rigtig mange penge på et år.

Drop dyre hårkurer eller hårmasker
Er du typen, som køber færdiglavede hårkure eller hårmasker, er her et område, hvor du kan spare rigtig rigtig rigtig mange penge. For du kan selv lave en hårkur med ingredienser fra dit køkken. Ingredienser som ikke koster det store. Du kan anvende avocado, banan, argan olie, grønt ler, honning, citron, øl, yoghurt, kamille te mm. De fleste produkter er noget, som alle har eller anvender i køkkenet. Du kan se mange gode opskrifter på hjemmelavet hårkurer på Hjemmelavet-Hårkur.dk.

Stop med at købe dyre makeupfjernere
Der findes en masse forskellige makeupfjernere på markedet, som ofte koster en del. Du kan med fordel skifte disse dyre makeupfjernere ud med olie, f.eks arganolie eller olivenolie. Olie opløser de fleste typer af makeup, herunder pudder, øjeskygge, eyeliner, læbestift mm. Ud over dette plejer og tilfører olie fugtighed til huden, så du får en 2i1 pleje, når du fjerner din makeup inden sengetid.

Olie er desuden super billigt, og det er et praktisk alternativ til en dyr makeupfjerner, da olien virker mindst ligeså godt, hvis du vælger den rette olie, og du anvender den korrekt.

Køb flere kombi produkter f.eks naturlige plejeprodukter
Rigtig mange køber specifikke produkter, som kun kan anvendes til en ting. Det gør, at du skal have rigtig mange forskellige produkter, for at kunne udfører din daglige plejerutiner.

Hvis du f.eks i stedet begyndte at købe produkter, som kan anvendes til flere formål, så som arganolie, mandelolie, kokosolie, jojobaolie mm, ville du kunne nøjes med at købe et produkt, fremfor adskillige. Dermed reducerer du antallet af plejeprodukter, og du sparer dermed også mange penge! Fordi mængden af ekstra forbrugt f.eks arganolie ikke er ret meget i forhold til, at du skal købe yderligere 1-2 produkter til samme formål.

Køb ind på tilbud eller køb flere stk af gangen
En rigtig god måde at spare penge på, er ofte at handle, når et produkt er på tilbud, eller ved at købe flere stk af et produkt. De fleste butikker og webshops har nemlig tit en besparelse eller rabat, hvis du f.eks køber 2 eller 3 stk, fremfor blot et. Du bør også være en smul fræk og fremme i skoene og spørge, om du ikke får rabat, hvis du f.eks køber 2-3-4-5 stk.

Husk dog på, at du aldrig bør købe mere makeup eller plejeprodukter, end du kan bruge indenfor f.eks et ½ år. Det er bedre at få friske forsyninger jævnligt, fremfor at købe til et eller flere år af gangen!

Overvej hvad du har brug for – Spørg efter samples
Rigtig mange har rigtig mange forskellige makeup- og plejeprodukter, fordi de lige skal prøve noget nyt, eller teste et produkt en anden har rost. Dermed får du hurtigt samlet en masse forskellige produkter sammen, hvor mange af dem aldrig bliver benytte eller anvendt.

Derfor spørg efter vareprøver eller samples. De fleste mærker laver små vareprøver eller samples af deres produkter, som du kan teste, før du beslutter dig for at købe produktet. Ved at anvende vareprøver vil du reducerer antallet af fejlkøb, og dermed har du sparet en masse penge, som kan benyttes til andre ting.

Ovenstående råd er nogle af de mest effektive til at spare på dit kosmetik- og plejeprodukt forbrug. Der findes selvfølgelig flere andre gode råd. Rådene er lavet af Cosmos Co, som også står bag hjemmesiden med opskrifter til hårmasker.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip