50 Cent sælger underdrenge for millioner

Med en fortid som pusher er det ikke fordi, han aldrig har håndteret dyre varer og stakkevis af kontanter.

At den amerikanske rapper 50 Cent en dag skulle underskrive en markedsføringskontrakt af undertøj til en værdi af 78 millioner dollar eller godt 471 millioner danske kroner, var det dog alligevel nok de færreste, der havde set komme.

Aftalen er kommet i stand med tøjmærket Frigo Revolutionwear, der gerne vil bruge rapperens ansigt og krop til at promovere deres undertøj.

Det afslører rapperen, der bærer det borgerlige navn Curtis Jackson, på sin profil på det sociale billedmedie Instagram.

Tydeligvis glad i låget og med guldkæden solidt hængende om halsen, gav den stenrige musiker mandag sine følgere følgende spørgsmål:

- Jeg har lige lavet en aftale på 78 millioner dollar for undertøj. Hvad har I lavet i dag?Lllllllllooooollllllllll, skriver han efterfulgt af hashtaggene "Boom" og "FRIGO".

Senere på dagen kunne hans fans nyde et noget sjovere billede af stjernen selv, siddende på køkkenbordet med favnen fuld af hvidt brød og pengesedler.

I følge erhvervsmagasinet Forbes er Jackson med en formue på 140 millioner dollar den femterigeste rapper i verden. På førstepladsen ligger Sean "Diddy" Combs, der tidligere gik under kunstnernavnet "Puff Daddy".

Se en pengeglad, brødspisende 50 Cent her: Pengesandwich

Newspaq

 

Dagens Gossip