50 henvendelser i sagen om drabet på Jonas

19/11/2012 21:46

Holger Madsen

Nyheder
Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt lørdag den 17. november om morgenen, og siden har politiet jagtet den drabsmanden. I forbindelse med sagen roser politiet nu pressens hjælp med at efterlyse vidner og gæster, der har været tilstede på diskotektet og i området omkring gerningstidspunktet. Over 50 personer har nu rettet henvendelse til politiet. - Københavns Politi takker for den store interesse pressen har vist, og sidste nyt i sagen er, at dræbte er blevet obduceret, hvorunder der er fundet afværgelæsioner på hånd og arm. Dette betyder sandsynligvis, at der har været en konfrontation mellem nu afdøde og gerningsmanden, som vidner må have overværet, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet arbejder fortsat med det omfattede videomateriale for at klarlægge hændelsesforløbet.

Mest læste i dag

Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt lørdag den 17. november om morgenen, og siden har politiet jagtet den drabsmanden.

I forbindelse med sagen roser politiet nu pressens hjælp med at efterlyse vidner og gæster, der har været tilstede på diskotektet og i området omkring gerningstidspunktet.

Over 50 personer har nu rettet henvendelse til politiet.

- Københavns Politi takker for den store interesse pressen har vist, og sidste nyt i sagen er, at dræbte er blevet obduceret, hvorunder der er fundet afværgelæsioner på hånd og arm. Dette betyder sandsynligvis, at der har været en konfrontation mellem nu afdøde og gerningsmanden, som vidner må have overværet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet arbejder fortsat med det omfattede videomateriale for at klarlægge hændelsesforløbet.