500 herreløse katte reddet fra at blive til middag

Skrevet af John Meyer

01/12/2012
Rent tilfældigt standsede en politipatrulje en lastvogn i Xuzhou i den kinesiske provins Jiangsu for at foretage en rutineinspektion. I første omgang sagde chaufføren, at lasten bestod af kaniner. Men da Sun Hai og hans kollega bad om at måtte se dyrene, fandt de en vognladning levende katte pakket i bure. Nogle af kattene stak hovedet ud af den sæk, de var blevet stoppet i. Ifølge weirdasianews regner politiet med at kattene skulle have været leveret til restauranter for at ende på middagsbordene. Historien melder intet om, hvad der i stedet skete med misserne.

Mest læste i dag

Rent tilfældigt standsede en politipatrulje en lastvogn i Xuzhou i den kinesiske provins Jiangsu for at foretage en rutineinspektion.

I første omgang sagde chaufføren, at lasten bestod af kaniner. Men da Sun Hai og hans kollega bad om at måtte se dyrene, fandt de en vognladning levende katte pakket i bure. Nogle af kattene stak hovedet ud af den sæk, de var blevet stoppet i.

Ifølge weirdasianews regner politiet med at kattene skulle have været leveret til restauranter for at ende på middagsbordene. Historien melder intet om, hvad der i stedet skete med misserne.