51-årig blev stukket i maven og ringede til politiet: Nu vil han ikke hjælpe efterforskningen

En 51-årig mand ringede til politiet fra Haarby tirsdag morgen og fortalte, at han var stukket i maven, oplyser Fyns Politi.

Han blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han blev opereret, og han er nu udenfor livsfare.

Politiet har dog lidt svært med at få gerningsmænd anholdt, da den 51-årige ikke vil tale med politiet om overfaldet.

- Vi ved ikke rigtig, hvad der er sket, fordi manden ikke vil tale med os. Vi kender ikke gerningssted, eller hvornår det er sket, sagde vagtchef Hans Frederiksen tidligere tirsdag til Ritzau.

Manden ringede fra en tankstation i Haarby mellem Assens og Faaborg. En ambulance kørte den knivsårede mand på Odense Universitetshospital.

Siden er manden, der er kendt af politiet fra misbrugsmiljøet på Vestfyn, ifølge TV2 Fyn forsvundet fra sygehuset, hvor politiet mødte op for at tale med ham klokken 14.45.

- Men da vi dukkede op, viste det sig, at han havde udskrevet sig selv og var væk, fortæller Carsten Møllegaard fra Fyns Politi i Assens til TV2 Fyn.

Senere fik politiet at vide, at manden var vendt tilbage til sygehuset efter at have skaffet nyt tøj. Imidlertid forlod han igen sygehuset uden at politiet nåede at kontakte ham.

Politiet har sikret sig nogle spor i sagen og skal nu foretage nogle afhøringer, skriver TV2 Fyn på sin hjemmeside.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip