54-årig fængslet: Sigtet for knivdrab på søn i Grønland

En 54-årig mand, som er sigtet i en sag om drab på en ung mand i Østgrønland, er offerets far, oplyser administrationschef Claus Risbjerg i Grønlands Politi til Ritzau mandag.

Den dræbte, en 27-årig mand, blev fredag fundet livløs i et hus i Ittoqqortoormiit i det østlige Grønland. Ifølge politiet var han død af knivstik.

Offerets far er varetægtsfængslet i 26 dage efter at være blevet fremstillet i grundlovsforhør for åbne døre, oplyser Claus Risbjerg.

Fredag aften mødte den 54-årige far op på politistationen og fortalte, at han havde stukket sin søn. På det tidspunkt var han ifølge politiet ikke klar over, at sønnen var død.

Den 27-årige søn havde nemlig forladt hjemmet efter at være blevet stukket.

Derefter gik han hen til en nabo, som kontaktede politiet. Men den 27-årige døde kort tid efter.

Ved grundlovsforhøret nægtede offerets far sig skyldig i drabet og begrundede det med hukommelsestab. Claus Risbjerg er ikke bekendt med, hvad hukommelsestabet skyldtes.

En retsmediciner er tilkaldt fra Danmark, ligesom kriminalteknikere fra Nuuk og Tasiilaq vil blive inddraget i efterforskningen, oplyste politiet søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip